VÄLKOMMEN TILL PONDOROSA

När jag blivit varm i kläderna är min förhoppning att ni här ska kunna läsa om mina westernäventyr i de djupa värmlandsskogarna.
Ni ska också kunna ta del av vad som händer med mig och mina djur.
Ibland kanske det slinker in nåt recept på god mat.
Rapporter från resor, träningar och tävlingar kommer det också att bli.

måndag 7 december 2009

Mio min Mio...


Nu var det ett tag sedan jag skrev. Det har varit många turer fram och tillbaka på hästfronten vill jag lova men nu verkar det ha ordnat sig. Mio kommer till mig JIPPI!! Nu är det bara veterinärbesiktningen som ska klaras av sen har jag världens underbaraste connemaravalack.

Det ska bli så himla kul. Att han är vacker som en dag är ju liksom grädde på moset. Han är helt underbar i hantering och jättefin att rida. När han kommer så ska jag lägga det mesta krutet på att vi ska hitta varandra och skapa ett fint förtroende. Åh jag är lycklig som ett barn på julafton. Mungiporna går från öra till öra på mig. Tänk va glad Freyr-gubben ska bli. Äntligen får han en kompis igen.

På jobbfronten är det lite stiltje just nu. Ska börja i ett projekt som är ett samarbete med försäkringskassan, arbetsgivaren, arbetsförmedlingen, vården och sist men inte minst MIG. Där får jag möjlighet att prova olika jobb och komma fram till vad som är lämpligt och i vilken omfattning. Det känns som en jättebra chans att hitta rätt och se vad jag ska bli när jag blir stor.

Idag har Ronja lämnat in en vinterbild till en utställning i stadhuset. Hon var väl inte helnöjd med bilden i vanlig ordning, men hon blev uppmanad att börja ladda inför UKM-festivalen 2010. De kommer att satsa extra mycket på konstdelen nästa år och de vill absolut ha med Ronjas bilder. KUL KUL! Klart jag som mamma blir jättestolt! Hon är jätteduktig att ta bilder. Nu jäklar ska hon vidare till riksfinalen nästa år! Kör hårt Ronja.

Suzanne hon bara växer och växer.. Hannelore syns riktigt bra nu :-) Det är ju knappt 3 månader kvar innan vi får se henne på riktigt. Gud va fort det gått i alla fall för mig. Kan tänka mig att tiden står stilla för Suzanne och Daniel.

I sommar kommer det att bli en hel karavan när vi ska ut och rida. Suzanne på Freyr med "Hannelore" i bärselen, Jag på Mio och Elvis springande brevid, om han inte åker cross eller fyrhjuling förstås. Det blir nåt i hästväg det!

Nej nu ska jag käka red berries och lösa lite korsord. Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar